Oferim în toată țara servicii de recuperare date: Ploiești, Iași, Craiova, Constanța, Bacău, Cluj-Napoca, Suceava, Timișoara, Pitești, Galați, Oradea, Brașov, Târgu Mureș, Piatra Neamț, Târgoviște, Baia Mare, Buzău, Slatina, Deva, Arad, Vaslui, Botoșani, Alexandria, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Focșani, Târgu Jiu, Alba Iulia, Brăila, Satu Mare, Reșița, Miercurea Ciuc, Călărași, Bistrița, Drobeta-Turnu Severin, București, Giurgiu, Slobozia, Tulcea, Zalău, Sfântu Gheorghe

Ce înseamnă diagnosticare gratuită?

Hard disk

După recepția hard discului se efectuează o inspecție vizuală a unității de stocare în vederea depistării eventualelor urme de șoc sau altor semne care ar putea indica o eventuală cauză a defectului. Inspecție vizuală include și partea electronică unde se pot depista scurtcircuite sau componente electronice care au suferit avarii grave. Totodată partea electronică este curățată de urmele de oxidare sau coroziune prezente pentru a fi siguri că totul este în regulă din punct de vedere electronic.

Urmează alimentarea hard discului și constatarea efectivă a defectului unității de stocare. În cazul zgomotelor sau a vibrațiilor neobișnuite, defectul este de natură mecanică și veți fi anunțat prin telefon sau email asupra costului recuperării de date. Dacă nu se aud zgomote ciudate atunci vom proceda la verificarea defectelor de firmware, logice sau de altă natură pe care le poate avea hard discul, dupa caz și deasemenea veți fi anunțat prin telefon sau email asupra prețului recuperării de date.

Matrice RAID

În cazul unei matrice RAID diagnosticul poate dura mai mult timp. Având în vedere că un RAID înseamnă două sau mai multe hard discuri puse într-o matrice complexă, diagnosticarea presupune inspectarea individuală a fiecărui hard disc din matrice în vederea depistării defectului pe care îl poate avea: mecanic, logic, defect de firmware etc. Dacă unul dintre hard discuri prezintă un defect mecanic veți fi anunțat telefonic sau prin email asupra prețului necesar pentru recuperarea de date.

Colectare hard disk-uri pentru recuperare date în Bacău

Dacă niciunul dintre hard discuri nu prezintă defecte mecanice atunci fiecare hard disc în parte va fi verificat pentru a se depista eventualele defecte de firmware sau logice pe care le poate avea. După această verificare veți fi anunțat prin telefon sau email asupra prețului recuperarii de date.

Dacă după diagnoză nu doriți să procedăm la recuperarea datelor, nu vă costă nimic.